tisdag 19 juli 2011

Guitar Wolf rev ner Debaser och åt upp det med hull och hår!

Öronen var som sköra pannkakor och kroppen trasig som ett tappat egg när konserten var över! Eller vi gick faktiskt när andra extra numret körde igång men då var det bara sångaren Seiji ensam som såg nu ut som en zombie spelandes någon kärlekssång om Tokyo, vi var mer än nöjda och så ville vi hinna med att köpa en vinyl LP av deras senaste platta innan de var helt slut.


Från början till slut så spelade de i princip oavbrutet och deras svett sprutade ut i publiken som vi flertal tillfällen flög upp på scenen! Först var det en stackare som fick spela Seijis blodröda gitarr sedan var det dryga fem personer som blev upptravade på varandra ståendes på alla fyra i en pyramidformation för att slutligen bestigas av sångaren som sjöng några rader på toppen innan alla föll ihop som ett stort köttberg.  Musiken och energin var total och man har sällan sätt ett band som ger så mycket och så hårt rakt igenom men Guitar Wolf gör just det med råga.

Jag lyckades även få en liten pratstund och en autograf av trummisen Toru innan spelningen, han var en cool och skön lirare med en mycket snäll aura. Jag laddar upp bildbevis senare i veckan på det.

Men ni som inte såg denna galna spelning kan jag bara säga att ni missade något som kan vara en "once in a lifetime" upplevelse....om de nu inte kommer tillbaka igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar