fredag 12 augusti 2011

3 X Deaths and 1 X Rebirth

Det känns som många unga japaner och speciellt inom visual kei scenen dör till höger och vänster nu på senaste tiden.... och om det inte är självmord (inte ovanligt i Japan) så är det av mystiska sjukdomar som de inte lyckas få bukt med i tid. Jag antar att Japan har en ganska bra sjukvård så man börjar fundera om det kan vara något kulturellt genetiskt på någe vänster som smyger sig in och bryter ner de stackars pojkarna, flickor dör nog också av sådant men det läser man sällan om förutom någon överarbetad seiju eller så men just unga pojkar runt tjugo års åldern ryker tragiskt med i en snabb takt nu.

Här är de senaste fallen:

Xenon gitarristen Kaito somnade in nyligen av för oss åskådare okända orsak, han var omgiven av sina närmaste in i det sista.

Och så har det nyligen nerlagda bandet Kaggras sångare Isshi dött av någon sjukdom som ej är specificerad, detta hände i slutet av juli och sångaren hade soloprojektet shiki∞project under utveckling som nu kommer släppas ändå som en hyllning till Isshi..

Sen den tredje döden var ett självmord, Taiji som är mest känd som en av ursprungsmedlemmarna i X Japan hängde sig i en fängelsecell i Amerika. För att göra en lång historia kort så hade Taiji tydligen uppfört sig illa och bråkat och slagits inne i ett flyg som var på väg till Saipan från Japan, han tas fast och låses in inför rättegången där han då sedan hänger sig.  Vet inte vad jag ska tycka men en sak är säker han skötte grovjobbet själv.... och så var han inte så ung heller.... och någon Hide var inte.






Över lite snabbt till något mycket trevligare nämligen Zoros nya planer! Två medlemmar hoppade av Zoro i början av året men nu verkar de vara på återtåg för ny promobilder finns och en ny spelning är inbokad på Shibuya Womb den 1 oktober.
Originell image! Undrar vilka som kommer sno från detta nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar